131014 – Vilse i pluggljungeln.


a3d0ab7634d211e3a35d22000aaa05f7_8749a73cc332f11e3bf9922000a1fbc1c_8Sega kolan i huvudet kan jag lova garanterat. Non stopp plugg från morgon till kväll har gjort att motivationen ibland har varit noll och det jag läst kanske inte riktigt har fastnat där jag man velat. Men skam de som ger sig, patologin ska in i skallen och skiten ska klaras, om inte nu så nästa gång.

Har haft två bra dagar med i helgen, på lördagen kom min styvfar och överraskade med ett kort besök. Tyckte mamma var lite lurig när jag pratade med henne på morgonen och svaret på den frågan fick jag senare under lördagen när min styvfar ringde på dörren och jag stod som en fågelholk! Och i går fick jag reda på att jag hade klarat första tentan för terminen så det var också riktigt skönt!

Idag har jag som vanligt suttit och pluggat i mjukisbyxorna. Men kände att jag var tvungen att få föra in lite glamour i vardagen så sminkade mig och gick på affären. haha.. men gissa om det var balsam för själen att få fixa till sig! 🙂

Imorgon blir det gamla tentor igen. och sista dagen innan det smäller!

Jo, min instagram för den som är intresserad. är nästan mer där nu då det går så mycket snabbare! 😉 miba87

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s