131012 – Lördag


37e80ae2329511e3a3a922000ab5bb2a_8God morgon gott folk. Tror jag dog lite precis av skratt då jag såg Anders Bagge i träskor på nyhetsmorgon.

Hur som…. solen lyser ute och löven har börjat att skifta i färgerna hösten är här oavsett man vill eller ej! Har börjat nedräkningen till den 31 okt. med då planet hem till norr lyfter och jag ska få träffa familjen och de sköna vännerna på bilderna och många till.

annars då? Jo, tenta i Allmän patologi på onsdag så ni kan ju gissa vad jag gör fram tills dess. Just det… tenta plugg tills jag ser dubbelt och allt snurrar runt i huvudet. Känner mig inte alls lika lugn i denna kurs som jag gjorde med den förra. Så ingen rast och ingen ro.

2 tankar om “131012 – Lördag

  1. jag har en fråga angående tandläkarutbildningen. du har ju skrivit att det är mycket kemi om jag minns rätt. påminner det om kemi b? alltså jämvikt och sådant? känner du igen något från biologi b, fysik b etc eller vad är det som man lägger tyngden på? 🙂

    • Första terminen så är det väldigt mycket biokemi. Det är kroppens kemi, en blandning av kemi och biologi. Googla lite på biokemi så får du lite mer förståelse för vad det är. lite räkning men inte så mycket, mer förståelse.

      hoppas du har fått svar på din fråga! 🙂

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s