130922 – regnet knackar på vår dörr.


20130922-113848.jpg

Molnen hopar sig till stora bomullstussar på himmelen och talar om ett regn som kan komma. Några tappra droppar har redan fallit från himlen mot lilla mig. Frågan som återstår är om det finns mer att ge!

Jag hoppas inte, räcker med att jag insett att höstens kyla är här och fått plocka fram dojorna. Blir nog inte tillfälle att ha ballerina och heels så mycket mer nu!

Idag är det plåtning utomhus som står på schemat därför känns dessa oros moln lite mindre roliga. Klänning, bara ben och bara armar känns mindre lockande men jag gör mitt jobb, jag är en hejare på att lossas att solen skiner i sådana här lägen! Man får tänka att man ligger med en drink i handen på en fin sandstrand och solens varma strålar kittlar mot min hud!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s