120921 – Typiskt mig…


20130921-212503.jpg

Okej, dagen började bra. Fick lite plugg gjort trots att rastlösheten i kroppen fanns där. Men det är bara att ta sig i kragen och göra det som skall göras, inga undanflykter. Dock så har jag varit mindre effektiv efter att jag var och hjälpte en bekant med sin hemsida. Jag har helt enkelt spårat ur efter jag kom hem. Började bra med att plocka ihop lite till morgondagens plåtning. Men efter det har det spårat ur…. Jag har knappt tittat på papperen… DÅLIGT…..

Men är så rastlös så finns ingen ro i kroppen. Är bara så sjukt taggad inför plåtningen i morgon samt inför den kommande parplåtningen som är på g. Allt detta är bilder som verkligen behövs i min portfolio så det känns kalas. Dock så är det kanske dags att hitta en ny agentur eller ännu en. Men det får man ta tag i när plugget laggt sig lite.

Jo, dags för gymkort på måndag.. Måste ta tag i träningen på allvar nu…..

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s