130918 – Regn


20130919-122455.jpg

Det var sannerligen inte jag som beställde det fina vädret här i stockholm idag! Jag hade ju en sådan bra plan inför min lediga fm. och regnet förstörde allt! Vaknar upp och tittar ut och ser det äckliga regnet som faller på tvären med stora blöta droppar som inte såg lockande ut för en löptur när man är halvt förkyld. Denna träning som jag känner att jag är i behov av med, får nog snart köpa in mig på ett gym så jag inte har någon ursäkt att komma undan längre! Finns så sjukt mycket sådan runt mig så ska nog inte bli svårt att hitta ett som passar mig!

Var på en kalas fin AW igår med ett skönt gäng. Kändes skönt att få lämna plugget lite för att få träffa lite folk. Dock så har min plåtning på Söndag blivit flyttad så nu har jag helt plötsligt en helt ledig helg utan något alls, eller plugga kan man alltid göra men hade varit kul med något annat med! 🙂

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s