130917 – dom tiderna


20130917-081213.jpg

Idag känns det att det är september och inte juni som det för övrigt denna månad har känts som med det varma vädret som har legat i luften varje dag! Inte ofta man får njuta av en temp på 20-30C i september! Det är underbart skönt… Något som dock inte är så skönt är den mindre roliga förkylningen jag dragit på mig. Trött, sörvlig, fryser, halsont och fina förkylnings lungor. Var hemma igår och pluggade, hade nog stannat hemma idag med om det inte vore för labben. Så blir en snabb tur till skolan och sedan hem så fort som möjligt för te, raggsockor och mys under filten hemma!

Har bakterieodling på labben så överväger att ta på så mycket äckligt som möjligt på pendeln innan labb start!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s