Heeeelt slut….


20130912-224107.jpg

20130912-224201.jpg

20130912-224238.jpg

Efter fem timmars montering så är äntligen allt klart! S började själv först och jag skulle plugga, men insåg att det skulle ta evigheter så fick hoppa in och hjälpa till! Men måste säga att jag är sjuuuukt nöjd! Nu är äntligen den fula lilla björkbyron borta och istället fick jag Massa förvaring och se hur det snyggt det blev med! Och allt för 2400 pix. det är inte alls fy skam tycker jag! 🙂 Nu är det bara lite annat som ska på plats, bl.a. Ska lite skenor på plats i taket runt sängen så jag kan skärma av där och längre fram nya gardiner!

Hallen måste tapetseras innan jag kan dra in tv och bredband så det är väl nästa stora projekt!

Nu ska jag lägga mig och hosta söder lite mer, har världens rethosta!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s