130908 – Lördagen


1186192_10151927358387642_416265516_nVaknade med underbart härligt väder ute och på dagens schema stod fotboll förts och främst! Blev en tur utanför Norrtälje för att döma en match och efter det hem igen. Det var otroligt varmt väder att döma i så var ganska  trött när jag kom hem. Kändes som kroppen behövde gå på spa! 🙂 Hade ingen större ork att ta mig ut att göra något så äntrade soffan och gjorde mig hemma där! Men så var det en liten fågel som kvittra att hon var i sthlm och ville ut. Så vad gör man när man har långväga vänner nere i stora staden som man inte träffar så ofta? JOO.. Man får ta sig i kragen och vara snabb på att fixa sig och möta upp.

Vi skulle på trädgårn men där var det så lång kö så vi gick först till Himlen där till och efter det hamnade vi på Pure. Blev en lugn kväll trots de olika ställena, men det känns skönt! Dock så har jag ingen hals idag, men den kände jag av redan igår när jag åkte och skulle döma.

På vägen hem hann jag även hjälpa en kille som hade somnat på en uteservering i Sundbyberg, han mådde inte så bra så farbror blå fick komma och hämta honom för hans egen säkerhet.

Nu blir det lite handling, plugg och relax! 🙂

2 tankar om “130908 – Lördagen

 1. Hej! Jag funderar väldigt starkt på att plugga till tandläkare och såg att du praktiserat på en tandläkarklinik i 5 veckor. Det jag undrar är vart du praktiserade och hur du fick din plats, för jag bor nämligen i Östersund 🙂

  • Hej!
   Jag gjorde praktiken genom arbetsförmedlingen men fick fixa platserna själv. Jag gjorde den sommaren 2006 först två veckor Hos Charlotte Lejon – Eriksson. Och sedan på FTV odensala i tre veckor (de ligger på campus nu). Förra sommaren gjorde jag även en dags praktik på FTV Frösön.

   Annars så kan jag rek. att du frågar Per som har privat klinik i nälden, om han skulle ta emot någon. Han har studerat på KI också.

   Hoppas det var svar på din fråga! 🙂 Annars får du fråga mer!
   Michaela

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s