130827 – Love to run


1233455_10151902105917642_340030687_nVar först till skolan idag för att kolla in de nya T1:orna innan det åkte vidare till kollot som varar fram till onsdag. Efter det blev det tvätt och stök här hemma. Fått undan lite men inte helt nöjd än! Var till BrommaBlocks och kikade runt lite efter det! Blev lite nya underkläder, en tid hos frisören för att fixa utväxten i morgon innan plåtningarna tors och fre.

Sedan avslutade jag kvällen med ett mycket lyckat intervallpass på min lilla gata i stan. Förstår mig inte på den som klar sig utan träning, för det är så sjukt skönt att ha gjort ett jobbigt pass och känna att man är klar och att man klarade det samt känner förbättringen!

Fick även mina resultat idag från duggorna! Dugga ett gick bajs, 2,5p från godkänt. Blir så sur på mig själv att jag ändrade en 3p fråga hade jag inte gjort det så hade jag blivit godkänd! Dugga två fick jag 47p. och GODKÄNT. så det var skönt! Men nu återstår sluttentans resultat och magkänslan säger BUUU…. 😦 Vi hoppas på det bästa! Men resultatet på dugga 1 är en KLAR förbättring från de andra två provtillfällena.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s