130826 – den eviga väntan


20130826-150249.jpg

Okej! Nu kan jag äntligen pusta ut från plugget någon sekund innan det är dags igen! Eller vi får se, jag kanske måste göra om OSOF och då blir det ju jobb i vinter! 😦 men hoppa av gör jag ej! Fick ju avbryta kemin idag med! Min lider av PMS utan dess like som gör att jag bara vill ligga i fosterställning och grina! Höll ut till kl 12 men sedan gick det inte längre! Tror inte det jag skrev kommer räcka för att klara kemin! Så jävla surt! Hoppas på dispens nu så jag får fortsätta! Men jag vet att jag kan klara det nu när jag äntligen vet hur jag ska plugga, det är ju alltid nått! 🙂 men tre dagar som jag hade nu inför kemin är lite för lite!

Men inget kommer stoppa mitt mål!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s