130809 – min tur…..


20130809-111811.jpg

Då har jag äntligen vågat starta min Mac efter två veckor. Och med min vanliga tur har den så klart inte klarat sig! Suck* skärmen är paj och den är otroligt seg, håller på och laddar den nu för att se om den går av sig själv utan laddaren med! Varför händer all skit som ska kosta pengar mig?? Hoppas på att försäkringen täcker det!

Vi får hoppas tentorna går bättre!

Annonser

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s