130804 – sömnlös natt


20130804-110638.jpg

Det är underbart när man lägger sig en tid och somnar 4 timmar senare! Även underbart att veta att man kommer behöva sova igen de där 4 timmarna om man ska orka plugga när man vaknar med! 04.30 tittade jag på klockan sista gången! Nu, vaken men missat massa dyrbar tid! Men att kliva upp vid sju var inte alls att tänka på!

Försökte lyssna på en dokumentär som jag hoppat över för att den verkade tråkig men det gick halvbra, slumrade till i typ tio minuter och vaknade till liv igen! Legat på spikmattan, försökt tömma huvudet, bytte till ett påslakan för att inte det skulle vara så varmt! Provade lite saker som sagt! Bokade tid hos naprapaten inatt med tills i morgon morgon! Var väl det ända vettiga!

Nu blir det frukost och sedan plugg igen! Får se när hjärtat kommer hem från klövsjö, han har tydligen sovit som en prins i en gammal kökssoffa inatt! Ha en bra dag!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s