130801 – snigelfart


20130801-165049.jpg

ja, eftersom min Mac fortfarande ligger i koma i någon vecka till innan jag förs starta den igen så händer det inte så mycket här på bloggen! Det händer inte så mycket i min vardag heller då jag pluggar för fullt för att få klara av kursen som måste klaras av innan jag får börja på termin 3. Rädslan av att inte få gå vidare och behöva gå om OSOF T2 inbringar en fin ångest men hoppet att få Kalmars skiten finns kvar. Men säker är jag ej fören jag fått beskedet om några veckor. Det sura är att man hunnit starta en ny kurs då. Skräck blandad förtjusning är minnsan vad det är!

 

Har lite bilder att lägga ut så fort min Mac visar sig ha klarat sig från översvämningen.

2 tankar om “130801 – snigelfart

    • Klart att man kan! Du har lättare att relatera till pat. då. Jag har aldrig haft ett hål så jag vet ju inte hur det känns samt hur det är att få bedövning. Men det lär man sig lägga på varandra! Hur gick TAPIL?

      Man får börja redan första terminen med lite små saker, räkna några tänder, polera och ta avtryck! Annars är det ganska lugnt första året på den fronten!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s