130726 – grattis på födelsedagen!!


20130726-230858.jpg

Idag fyller denna flicka år! Men denna dag har varit allt annat än rolig! Översvämning på hotellrummet så kläder och saker blivit blöta! Min Mac blev lite blöt med men jag hoppas den klarat sug! Men dagen har bara fortsatt på detta sett! Och så är natt tåget från Stockholm så klart försenat!

Nästa år ställer jag nog in min födelsedag!

Och…. Jag längtar till min säng!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s