130711 – Plåtning


Har idag vart ute och plåtat med Benita i den fina jämtländska högsommar värmen på 15 härliga pluss. Men man är väl en seg jämte så lite blåst och kyla dör man ju inte av! 😉 Ska bli riktigt kul att få se bilderna sedan. I kameran så de snygga ut och både jag och Benita är nöjda. Så nästa vecka lär det nog komma något utkast! Kan knappt hålla mig!

Har även varit på radion idag och pratat om Dam-Em, de ringde och var nyfikna över vad jag skulle ned och göra samt vad som skulle ingå i mina uppgifter som domarvärd.

Imorgon blir det bussen till Hammarstrand och farfar, samt till farmor senare! Ska bli skönt att få komma hem en sväng. Synd att jag inte känt att jag haft tid innan.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s