130709 – Hello…..


f7ad9edae7f111e29a9d22000a1f979c_7Var till frisören igår och blev fin fin i håret. Känner mig som en helt ny människa nu och mycket snyggare! Konstigt det där att man kan bli så lycklig av att gå till frisören. Men det är de små sakerna som man bra av ibland. Vist, det sved lite i student kassan men det var värt det! Nu är det en snygging som åker ned och jobbar på EM nästa vecka! 🙂

Annars har jag spenderat dagen igår med att plugga och en film. Idag har jag varit på jobbet hela dagen men även hunnit med lite studier så det känns skönt! Det är inte så farligt att plugga för det är intressant, problemet är mer att få det att stanna kvar i skallen!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s