130705 – Trötter


6e8fefcce29711e28c6122000aa8013a_7Är en trött tjej som inte har mycket energi över till annat just för stunden. Jag drömmer mardrömmar över skolan med vilket säkert är relaterat till stressen över OSOF som inte alls vill vara min bästa vän, dock så fick jag bättre resultat än jag trodde att jag skulle få på sluttentan så får ju vara glad för något! Men den maler inom mig och tiden att plugga inför den börjar kännas knapp. Men envis och trägen ger sig inte.

Snart drar EM igång och jag har fått den stora äran att åka till EM och vara domarvärld. Måste nog dock skaffa ett par nya skor inför det hela. Stil och profil. Jag hoppas jag hinner få tillbaka min kavaj innan jag åker. Vi får kläder av dem med men vi ska ha kläderna vi har när vi åker till match när vi kör domarna på plats. Kommer även få fira min födelsedag nere i Jönköping så jag hoppas förbundet bjuder på tårta! 🙂

Idag är det även ett riktigt skit väder. Hade tänkt åka till sportfältet för att kolla in läget på storsjöcupen, men det är inte så lockande när regnet visar sig då och då!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s