130630 – Sumering S:t Olavsloppet


Hemma trött och sliten i kropp och knopp efter dessa dagar som bestått av löpning. Är inte alls nöjd med mina tider då jag springer mycket bättre på träningarna men en stor bov i det hela kan vara den eftertanke jag inte hade i måndags då jag gjorde ett benpass efter intervallerna. Det okloka draget gjorde att jag inte orkade hålla det tempo jag ville på mina sträckor. Hade inga långa sträckor men det var nog tur det. Men så blir det när hjärnan inte är med ibland.

Den dagen jag är mest nöjd över är fredagen då jag fick göra ett inhopp i Trångsvikens Damers lag då de saknade folk. Det var en sträcka som bestod av en lagomt brant uppförsbacke efter 500m från start sedan ned och efter det lätt sluttande uppför innan det kom en kort brant backe som sedan planade ut vid en km kvar och blev en nedför sista 500m. Så därför är jag nöjdast med den dagen trots stela ben och stopp för att slå igång dem. Fick en bra tid trots allt detta.

Men i det stora hela är jag som sagt inte alls nöjd med mina tider.

Men jag har ett fantastiskt lag att springa med och de höjer varje ögonblick och tid. Vad är en dålig tid mot att få umgås med detta fantastiska lag?!

Jag har sprungit med Åse-Trång Trångsvikens IF, Torsdag och Lördag som jag sprang med förra året. Sedan saknade damlaget folk på fredagen och de fick tass med mig och min dåliga tid och lår. Åse-Trång kom på 48 plats och damlaget på 3:e plats.

Vårt boende i år var under all kritik då vi blev av med det vi brukar ha bara en vecka innan vi skulle iväg. Dock så fick vi tillgång till bättre duschar på en samlingslokal efter första dagen.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s