130624 – Underbara träning


fc83645ed9e511e2984822000a1f9707_7Idag har har jag kört intervaller på 1 min lite snabbare löpning och vila i gång 1 min under 6 km uppe på ÖSK. spåret. Avslutade med ett mitt gamla sköna benpass på läktaren där, dock så orkade jag bara tre repp av den. Och mina ben är som spagetti. Nedförsbackar var lite jobbiga att gå i. Mina nya skor är så underbart sköna med så dem klagar jag inte på! Skadan i knät höll sig i schack, så jag hoppas att det fortsätter i samma andra nu när S:t Olavs är i veckan. Torsdag 4.9 km och Lördag 8.0 km med 2 km uppför.

Tänk att träning kan få en att må så bra! Underbart!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s