130620 – skit onsdag


20130620-004617.jpg

Åkte ju ned till Sthlm för att jag skulle kicka tentans ass idag, inte för att den skulle kicka mitt ass på första delen på fm. 😦 blir så less.. Allt slit för inget allas! Kan ju trösta mig med att del två på em. Kickade jag någorlunda iallafall. Har inte varit så aktiv pga. allt plugg. Satt av några fina timmar på arlanda i kväll med. Var rena bastun inne på sky city. Nu ska jag sova. Löpning i morgon!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s