130611 – träning och plugg


20130611-221831.jpg

Fin, fina dagen idag! Började första dagen på jobbet med ett tre timmar långt planeringsmöte. Efter det en powernap och sedan har dagen bestått av den roliga sysslan plugga! Hade en snabb träning med på 20 min i löpskona. Tiden blir bättre och bättre och orken lika så! Så där är det framsteg iaf! Får hoppas att plugget ger samma framsteg! En timmas plugg kvar nu av denna dag innan jag ger upp!

En tanke på “130611 – träning och plugg

  1. Hej. Skulle du kunna hjälpa mig lite med levnadsbeskrivningen? Alltså hur ska den se ut, vad ska man få med? Hur ska man börja? Kan du ge lite konkreta exempel på hur levnadsbeskrivningen bör utformas? ”Beskriv ditt liv och varför du vill bli tandläkare” är ju väldigt vagt. Vad av ens liv är relevant att ta upp; kan nämligen inte tänka mig att ”Jag växte upp i….” har någon större relevans, vilket i mina öron är vad ”levnadsbeskrivning” antyder.
    Tack på förhand!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s