130605 – första året slut!


Sista dagen på skolan för detta år är nu historia. Tycker att detta år ha gått fruktansvärt fort fram. Det kommer bara betyda att dessa 4 år som är kvar kommer att flyga förbi, och jag kommer bli 30 innan jag hunnit blinka! Om vi ni ska dra det så långt! 😉

Vi avslutade skoldagen med grillning på gräsmattan utanför skolan, hälften av klassen var på plats för att njuta av solen och lite gemenskap innan alla skildes åt för att inte ses på tre månader mer eller mindre! Beror ju lite på hur alla gör, men jag åker hem till Jämtland så jag kommer bara se de som ska skriva omtenta med mig den 19 juni.

När jag kom hem blev det för vila på soffan innan jag gick till Marabouparken för att plugga i solen! Var ganska tomt i början när jag kom så det var lugnt och skönt att plugga. Men så klart så kom det en hel lågstadieklass med föräldrar och av hela parken att välja så lägger de sig 5m bakom mig för att picknicka och sedan spela brännboll! Stod ut i en timma innan jag gick hem för att det började bli kyligt och för mycket surr. Men har hunnit få lite färg så nu kanske jag inte ser så blek ut, dock så har jag en väldigt konstig bränna fram!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s