130603 – Gamla tider.


dsci2174_90707237Känns som den här veckan kommer att flyga förbi fortare än fort! Har åter igen halkat in på min gamla blogg och fastnat. Det är så kul att se alla gamla bilder! Måste säga att jag var mycket, mycket bättre på att ta bilder på mig själv förut än vad jag är nu! Haha, kanske får ta och ändra på det. Hade även glömt att jag hade dagens självporträtt. Kanske något som får återinföras, måste säga att jag var sjukt kreativ på det en sväng! Kunde vara en rolig form av skuggan eller en spegelbild i en vattenpöl. Kan även säga att man blir lite nostalgisk och längtar smått tillbaka till den tiden.

Nu måste jag börja packa ned garderoben och se till att hon som ska hyra lgh i sommar får plats. Allt mitt ska med hem eller ned i källaren.

hittade även ett inlägg med denna sång! Bilden är från slutet av maj 2010.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s