130602 – Hemlängtan


778ce422cb9f11e2914422000a1f98df_7Jo då, idag har den varit på topp. Jag vill bra hem, hem, hem, hem och åter hem! Hem till familjen, hem till kompisarna och hem till den underbara staden. Har idag försökt att plugga, men hemlängtan har förstört allt! Så blev lite serier och nu på kvällen vågade jag mig ut på en löprunda i 27 °C. Det var ju iallafall inte 34 som det var en stund under dagen.

Tänkte att jag skulle springa och få tankarna på något annat! Fick tankarna på annat men blev bara frusterad. 3.4 km på 20 minuter. Jag får först tacka den underbart härliga hållen jag fick efter 50m. TACK.. kan inte komma ihåg sist jag hade håll. Den satt i länge så fick stanna och försöka töja ut den några gånger. Sedan vill jag tacka den underbara värmen utan vind som höll på att ta död på mig med! Tack… Var inte min dag idag… Jag kanstå ut och pressa mig genom träning och smärta i muskler men när den kommer med andra faktorer då blir det inte lika kul! VART ÄR MIN KONDITION?? Är det OSOF som har tagit den?? Nä, jag vill hem och köpa nya skor och sedan komma igång med träningen ordentligt! 24 dagar till S:t Olavs nu och första dagen kommer bli jobbig. 4.5 km i lätt uppförsbacke. då kan jag inte ha en km tid på över 5min/km. PRESSA….. Jag vet att jag kan så kom igen nu!!!!

Ska bli ordning på kosten med när jag kommer hem på fredag! S kommer få det jobbigt, men det är ett måste!!! Mer proteiner måste till och mindre kolhydrater!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s