130602 – Regnet det bara faller ned……


 

IMG_6694Gissa om jag är glad att inte springa sthlm maraton idag! Inte för att jag haft tanke på det den närmsta framtiden men jag tycker riktigt synd om de som springer idag! På fm. var det bra väder men nu regnar det, och det är som att Gud har öppnat himmelen och gråter floder! Dock så känns det surt att detta väder kom för jag han inte ut och träna, hade planerat att springa nu på kvällen så vi får se hur länge detta håller i sig!

Har idag pluggat OSOF, lite svårt att veta vart jag ska börja så har kört lite epitel och sedan lite öra! Ska fortsätta med örat nu, somnade på soffan en stund vilket var riktigt skönt! Problemet är ju bara att man vill fortsätta att sova! Men någon måtta får det vara!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s