130524 – Jag och mitt tällt


fa150b20c45811e280ff22000a9e2923_7Var idag på fm och hämtade ut mina nya kläder som jag måste ha när jag dömer då det är adidas som gäller fom. år. Har varit problem med leveranser osv, men nu har jag ett nytt kitt! MEN…. De är förstora, och det är den minsta storleken… Men eftersom adidas inte tänker på att vi tjejer dömer fotboll så får man helt enkelt se ut som ett tält på planen! Och det är byxorna som ser sämst ut, små ben och långa vida byxor! TJOO HOO……

Har haft fullt upp idag med.. Har fått veta att jag har en diskinflamation mellan c4 och c5 av naprapaten. Det känns ju ok, eller?? Blir återbesök på tisdag och fram tills dess lite övningar och sedan skulle även detta läka ut av sig själv.

Nu MAT…

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s