130523 – 27 hp OSOF(T)


0e549626c3ca11e2bab822000a9f3c25_7Känner att jag verkligen har någon slags hatkärlek till denna kurs. Idag var det dags att klämma all kunskap som detta halvår ska ha gett. Men de senaste dagarna har gjort att jag kände att det får bli den 19 juni som tentan ska mördas, bokstavligen! Efter att konstant pluggat utan vila i en månad om inte mer så kände jag att mina batterier inte alls var i fas för att trycka in OSOF i huvudet på slutet. Jag fick klart alla anteckningar på första delen i måndags fm. och sedan att hinna få in en mycket tjock bunt på två dagar utan någon motivation och mycket ångest var en ren pina. Igår somnade jag tre gånger och tillslut så tog jag beslutet att satsa på den 19 juni. Jag hade inte en skans annars. Jag var där idag på fm för att kolla hur det var upplagt men jag behövde mer tid helt klart.

Att jag gjorde detta val tycker jag inte rör någon annan än mig. De som vill snacka skit om det gör det, men det är mitt val. Jag har legat efter hela denna kurs eftersom jag blev sjuk i en vecka i början samt fick en omtenta på CMB´n som jag klarade men det var ännu en väcka utan osof plugg. Jag har under dessa två veckor med ny plugg taktik lärt mig mycket men tiden har varit knapp. Jag har inte kollat på några gamla tentor alls och det hade jag behövt! Vist, det hade varit skönt att få vara klar med det. Men det blir inte alltid som man vill. Jag har gjort misstaget att försöka att plugga ikapp mycket efter sjukdom på gymnasiet en gång med, det slutade med att jag gick in i väggen. Det tänker jag inte göra om. Då gör jag hellre en omtenta. MITT VAL…

Nu blir det ca. en veckas vilande innan jag åter upptar osof igen på allvar. Kan hända att jag repeterar något jag tycker jag redan kan och är intressant men inte mer än så den kommande veckan. Planen är lagd inför den 19 redan så jag känner mig lugn!

Dock så måste jag köpa en större pärm för osoft får inte plats i den jag har nu! Skulle även sova 45 när jag kom hem vid ett men vaknade vid fyra. Tror min kropp är ganska slut!

En tanke på “130523 – 27 hp OSOF(T)

  1. Låter som du gör helt rätt val – man ska alltid lita på sin magkänsla! Och tack för peppen inför tapil – jag har kommit vidare till intervju! 🙂

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s