130519 – hemlängtan


20130519-091055.jpg

Hemlängtan börjar nå sin pik snart känns det som! Dels pga. att jag börjar bli riktigt less på att plugga dag in och dag ut, men också för jag känner mig verkligen väldigt ensam här nere och saknar både familjen och mina underbara vänner hemma! Har saknat dem så det gjort riktigt ont nu på morgonen så tårarna har rullat ut för mina kinder en sväng! Jag vill bara hem och ha lite skönt soffhäng med tjejerna med lite skratt och prat! Jag saknar allas kramar, allt flamsande och framförallt närheten! Jag är en mycket social människa och som inte tycker om att bli isolerad och jag är samtidigt lite försynt och tycker inte om att tränga mig på hos folk! Saknar även underbara Malin som nu mera är göteborgska. Jag hade sett fram emot att mamma skulle komma ned efter sluttentan men så blir det inte, då det är mitt i vårrushen hemma på gården!

Just nu känns det som att sluttentan får gå som den går på torsdag för jag vill bara hem! Det kommer en dag den 19 juni med! Vist jag vill mer än allt klara det, men jag har så mycket kvar känns det som, samt så gör hemlängtan och ensamheten det riktigt svårt att koncentrera sig! Igår satt jag och saknade pappa som mest också, samt farmor! Ville hem till pappa och Lotta och bara sitta i soffan och mysa med en kopp te eller va hos farmor i Håsjö och sitta på altanen och mysa eller gå ned till sjön och filosofera en stund! Inte sitta själv i soffan som tant Agda 85 och strima ESC.

Gud vad jag behöver en stor kram känns det som!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s