130517 – Sega kolan.


06e24f08bf1211e2bb0922000a1fbf4a_7Vi får väl börja med att gratta Norge på deras nationaldag!

Har som vanligt hängt över böckerna idag, dock så gick det fruktansvärt segt på morgonen när jag satt på skolan. Så efter lunchen åkte jag hem och fick igång ett riktigt bra tempo. Hade lite beslutsångest vid 18 tiden om jag skulle ut och springa eller om jag skulle stanna var och hänga över böckerna med ett huvud segare än kola.

Tog tag i saken och drog på mig kläderna. Tänkte att jag lär ju inte vara så effektiv inne vilket fall så tog en snabb runda och förbättrade min km tid! 🙂 Så det var helt klart värt att ta pausen. Blev självklart lite styrka efter med. Mina men var som spagetti när jag skulle duscha! 🙂

Efter detta underbart sköna break blev det någon timmas plugg igen med en mycket lättare och piggare hjärna! Tänk vad lite träning kan göra! 😉

Nu är det lite vila och en serie innan sömn. Upp tidigt och plugga imorgon så hjärnan börjar koka över! 😛

JOOO… Vet ni om man kan köpa tid någonstans??

Annonser

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s