130516 – nya tag


a7671dccbe5011e2926822000a1f9c9b_7d2a3aea2bdfa11e2beb722000a9f3ce2_7Hade en seg morgon idag, men väl uppe så blev jag sen till skolan för att jag knäpp som jag var tog och strök kappan och en skjorta. Jag är ju lite knäpp ibland! Väl på skolan upptäcker jag skavsåret från helvetet som dock knappt gjorde ont. Eller så är det mina nervceller som har lagt av i foten!

Hann inte mer än att sitta en liten stund i biblioteket så sätter brandlarmet igång, det var bara att packa ihop sakerna och ut i den fina solen. Visade sig dock att det var lite byggdam som hade satt igång jippot… Så sedan blev det plugg fram till ett då jag drog hem och pluggade. Men gissa om de sista två timmarna var sega att hålla motivationen gång bland alla nevron, synapser och axoner. Där av den knasiga bilden, kände mig lite som så på slutet.

NU SOVA……

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s