120515 – tiden


20130515-175424.jpg

Då har man gjort omdugga i dugga 2. Känns som det kan ha gått vägen eller inte! Lite ovisshet idag helt enkelt! Den som lever får se! Dock så var denna omdugga inte helt förgäves för efter två terminer på tandläkarlinjen har jag ÄNTLIGEN hittat ett sätt som fungerar för mig, synd att tiden var knaper bara! Men jag börjar se ljuset i tunneln! 😀 Var riktigt trött när jag kom hem så somnade på soffan i 2 timmar! Sånt som händer! Men väl behövligt!

Var ut på en löprunda men tog i lite för mycket i början så slutade med att jag pinsamt nog fick ge upp! Mådde illa ville och ville spy, det är helt ok om man känner att man har gjort det bra! Men idag tycker jag inte det! Hade nog kunnat vila och fortsatt om det inte vore för att magen rörde om också! Aldrig varit med om det tidigare när jag tagit ut mig!

Nu blir det dusch, diska, mat, plugga och slappa!

20130515-175959.jpg

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s