130511 – Målet


20120913-191902Mitt i allt detta plugg inför omdugga 2 i anatomi och plugg inför sluttentan i OSOF den 23 maj så får man försöka att påminna sig varför man sliter så hårt och vart man ska! Det får bilden helt enkelt påminna mig om nu när man inte har sett kliniken och fått assa något sedan innan jul. Men gissa om det ska bli skönt när T2 är över. Jag längtar väldigt mycket efter ”sommarlovet” nu kan jag lova. Ska kämpa järnet ända in i mål, och jag kanske har hittat något som fungerar nu! Synd bara att jag känner att jag inte riktigt har tiden att plugga som jag vill just för tillfället eller, jag sitter från åtta till fyra eller tar en liten paus mellan fyra till sex, sju tiden och pluggar vidare till nio. Så det kanske är helt ok ändån. Känns som det börjar falla lite pusselbitar på plats! 🙂

I morse så vaknade jag av att något kom in genom fönstret. Tänkte först att det var en fågel som lyckats att ta sig in genom det öppna fönstret men det var det så klart inte. Haha.. gissa om jag fick en chock när jag såg att det var en ekorre som klättrat in. Den måste ha klättrat på fasaden för att ta sig upp på tredje våningen som jag bor på, har inga träd i närheten. Så efter att fått på sig kläder, lagt upp en plan och fått upp hjärtat (som för övrigt flög ner från sängen) så var det dags att fösa ut den stackars rädda lilla saken som gömde sig i bokhyllan. Öppnade dörren till trapphuset och porten innan, sedan gick det ganska smidigt att ”valla” ut honom. Stackarn, han hade ren och skär panik.

Nu blir det sova innan man ska upp och plugga igen!

Btw. någon undrade över min ålder. Kan ju säga att jag är en go och glad 87:a. och terminen har jag redan nämt.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s