130509 – död


20130509-220734.jpg

Muntan kan vi bocka av nu som avklarad! Igår kom S ned för fem dagars besök, ren chansning när han bokade biljetten att jag inte skulle ha så mycket plugg dessa dagar, men ack så fel vi hade! Jag är överhopad med plugg så det räcker och blir över! Har suttit hela dagen med plugg och har bara varvat det med miljö inne och ute i solen! Nu ligger jag på spikmattan och känner mig levande död och mosig i huvudet, trevligt sällskap man är till hjärtat som är nere!

Var och plåtade med miko igår em. också. Har fått några fina bilder redan, visar lite senare! Men bjuder på en som jag tog själv på hur jag såg ut!

En tanke på “130509 – död

  1. Hej Michaela!

    Har nyligen upptäckt din blogg och från det lilla jag har sett så verkar den grym!
    Är väldigt nyfiken av mig. Jag hoppas det är okej om jag frågar hur gammal du är och vilken termin du läser för närvarande på KI.

    /Thomas

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s