130507 – Gött


b97502c8b72911e2b8a622000a1fbdb1_7Efter att huvudet kändes som det hade proppats till sitt yttersta på skolan så tog jag beslutet om att åka hem och ta en skön löprunda. 25 härliga grader var det ute så det blev årets första löprunda med shortsen. Okej, killar och gubbar stirrade men de gör de alltid när man tränar. Men hur ska man tolka det när en TANT tittar så hon håller på att köra av vägen?
Aja.. Det var riktigt skönt väder att springa i, och den varma vinden på slutet tackade jag inte nej till! Liten runda men knät är inte helt ok, så måste bygga upp det sakta men säkert. Jag kommer hinna få till det innan S:t Olavs. Nu blir det plugg igen! Får se när Sara dyker upp för att sova på soffan!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s