planering…


a204bb8c202b11e2aaa822000a1fb0dd_7Åhh.. känner mig som ett litet barn på julafton. Tappade motivationen för plugget ikväll, men det kanske inte är så konstigt då jag pluggat sedan kl 8.00 idag. Men när jag tappade plugget började jag fundera på vad det finns för lopp att springa i sommar/höst. Har två spikar redan nu, och det är s:t Olavloppet i början av juli med mitt lag Åse-Trång Trångsviken och Jämtland på fötter den 20 juli, blir inte halvmaran men milen blir det. Tror jag får ta det lite lugnt med knät en stund till innan jag kan börja träna för någon halvmara. Men milen ska vi nog hinna få fram formen till, blev lite sugen på ett lopp i sthlm den 6 juli med. Men skolan kommer ta för mycket tid för att hinna bli klar till det dock! 😦 Men känner mig riktigt pepp!

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s