130406 – my face are getting published.


blackberry-246_PA2_700Yes, då ska min underbart fina nunna publiceras i en något udda med snygg bok. 🙂 En bok med massa mat utan recept och kläder.. Och för den som har lust att beställa denna fina bok av fotografen Conny Fornbäck så kan ni beställa den HÄR…….. Och jag har fått en kod att dela med mig av till er som förbeställer, där ni får 40kr i rabatt om ni gör det innan den publiceras. Denna kod är VANILLA. Så klicka in och köp!!!!

Så här beskrivs den på Bokia
– ”Delicatessen – en modebok utan kläder, en matbok utan recept. 70 läckra ingredienser. Fotografen Conny Fornbäck har i denna bok samlat bilder från bildserien ”Delicatessen”. I slående modefotostil porträtterar han modeller iklädda olika sorters mat. Resultatet är lockande sockersött och chockerande äcklande på samma gång.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s