130503 – Löpning


7c0edd12b40611e2be8622000a9f192b_7 b7ba5e06b3ff11e2875e22000a9e016c_7

Efter denna skit dag så tog jag en snabb löprunda på 20 min. bara för att få igång kroppen och inte ta i allt för hårt nu när jag enbart har sprungit på planen de senaste veckorna. Måste tänka på knät med.. Men gissa om det var en riktigt skön tur! Har hittat en riktigt fin och lagom runda som jag ska köra nu tänkte jag samt försöka att ta personligt rekord för varje gång! Det är inte så det tar någon större tid utav dagen heller. När den rundan börjar att kännas för lätt så kan jag öka på rundan ytterligare.

Dags att ta sig i kragen nu, det är ju så skönt att springa så fattar inte varför jag skjuter undan det hela för. Har känt mig otroligt stressad med OSOF men det får inte vara en undanflykt.

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s