130429 – Måndag, plugg…..


64e77f8ab0f111e2b62322000a9f12da_7 90768bf0b0ba11e2919b22000a9f1988_7Då har man haft ytterligare en lååång dag först på skolan med preparat genomgång hela fm. och sedan föreläsning på em. Känner sig lagomt pepp på att sätta sig och plugga när man kommer hem, eller så inte. Satt i solen ute på KI under lunchen och mumsade i mig en glass med tjejerna. Nu sitter jag i köket hemma och pluggar alla muskler som ska in i skallen, samt vilken nerv som innerverar vardera muskler. Det är helt sjukt att denna termin snart är över, om en månad har vi sluttenta i kursen och om man klarar det så är det över. Annars får man göra om och hoppas att man klarar den, klarar man inte omtentorna innan termin tre börjar så får man gå om hela OSOF. Känner mig INTE alls pepp på det.. Det alternativet finns inte för NÅGON i klassen.

Annonser

Lämna ett avtryck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s